×

Αλλαγές & Επιστροφές

Θέλοντας να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη του online shopping, προσφέρουμε τη δυνατότητα αντικατάστασης προϊόντων αλλά και επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 25 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απόδειξη ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα του courier.
  • Επιπλέον, το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να φέρει όλα τα ταμπελάκια της εταιρείας. Όπου παρέχονται ζώνες, κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες ή δερμάτινες ετικέτες, θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
  • Επίσης, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση όπως αυτή της αρχικής, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
  • Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης - Αλλαγές ή επιστροφές χρημάτων γίνονται βάσει της τιμής αγοράς.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1 - ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ:

Eπικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 25210 31977 για να σας κατευθύνουμε ως προς τη διαδικασία αλλαγής και να προβούμε στην κράτηση των νέων ειδών.

ΒΗΜΑ 2 - ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:

Μέσα στο πακέτο της αρχικής παραγγελίας έχετε λάβει τη φόρμα επιστροφής με αναλυτικές οδηγίες στην πίσω όψη του εντύπου.

Στη φόρμα επιστροφής επιλέγετε εάν αφορά Αλλαγή ή Επιστροφή και συμπληρώνετε το λόγο για το οποίο επιστρέφετε το είδος ή τα είδη σημειώνοντας στη στήλη “νούμερο λόγου επιστροφής” τον αντίστοιχο αριθμό από την στήλη “λόγος επιστροφής”.

Στο ενδεχόμενο που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, συμπληρώνετε όλα τα πεδία στο τμήμα “Στοιχεία για επιστροφή χρημάτων”.

Αν έχετε χάσει την φόρμα επιστροφής,μπορείτε να βρείτε ένα κενό αντίγραφο στο οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τον κωδικό για το είδος/είδη, εδώ

ΒΗΜΑ 3 - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

Τοποθετείτε τη φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη μέσα στο πακέτο σας.

Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

ΒΗΜΑ 4 - ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ:

Η Ariadni Fashion συνεργάζεται αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ Courier. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επισκεφτείτε το https://www.elta-courier.gr/network και βρείτε το τηλέφωνο του πλησιέστερου σε εσάς καταστήματος.

Καλείτε το τοπικό σας κατάστημα ΕΛΤΑ COURIER για να επιστρέψετε το πακέτο, δηλώνοντας ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.

Δηλώνετε στον μεταφορέα την ακόλουθη διεύθυνση παραλήπτη:

ARIADNI FASHION
Αγίας Βαρβάρας 2
ΤΚ 66133, Δράμα
25210 31977

Το αίτημά σας θα εξυπηρετηθεί αφού πρώτα παραληφθεί το πακέτο στην αποθήκη μας κι ελεγχθούν τα προϊόντα που επεστράφησαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Το ariadnifashion.gr δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην των ΕΛΤΑ Courier και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

'Ολα τα παραπάνω βήματα πρέπει να έχουν ολοληρωθεί εντός των 25 ημερών από΄την παραλαβή. Σε διαφορετική περίπτωση, το ariadnifashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους παρόντες όρους ή δεν έχουν ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα.

Για την επιστροφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εταιρεία courier εσείς επιθυμείτε αναλαμβάνοντας την χρέωση ως αποστολέας.

Τυχόν πιστωτικά υπόλοιπα που δύναται να προκύψουν από τις συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή στo φυσικό καταστήματα, λήγουν μετά την πάροδο των 12 μηνών.

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή χρημάτων , το ποσό θα καταβάλλεται σε Τραπεζικό Λογαριασμό/Κάρτα/Paypal (αναλόγως του αρχικού τρόπου εξόφλησης της παραγγελίας) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το ariadnifashion.gr ήλεγξε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή.

Χρεώσεις Επιστροφών

Σε περιπτώσεις Αλλαγής Προϊόντων

Για παραγγελίες από Ελλάδα:

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος, η επιστροφή του πακέτου στο ariadnifashion.gr γίνεται δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή να γίνει αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ Courier, δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη. Το παραπάνω ισχύει μόνο στην περίπτωση της πρώτης αλλαγής,καθώς από την δεύτερη επιστροφή της ίδιας αποστολής,το κόστος (3€) επιβαρύνει τον αποστολέα (πελάτη) με χρέωση που γίνεται στην επαναποστολή.

Κατά την επαναποστολή, η χρέωση είναι 3€ για την πρώτη αλλαγή και 6€ από την δεύτερη αλλαγή και για όσες προκύψουν μετέπειτα από την ίδια παραγγελία και την επιβαρύνεται ο πελάτης. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που η διαφορά μεταξύ αξίας επιστρεφόμενων ειδών και νέας παραγγελίας,είναι άνω των 50€.

Σε περιπτώσεις Επιστροφής Χρημάτων

Τα έξοδα της επιστροφής του πακέτου, σε περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για παραγγελίες από Ελλάδα:

Το ariadnifashion.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 3€ για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ΕΛΤΑ Courier.

Το ποσό αυτό ΔΕΝ θα καταβάλλεται απευθείας στον courier αλλά θα αφαιρείται από το ποσό προς επιστροφή που αφορά στην αξία του/των επιστρεφόμενου/νων είδους/ειδών. Συνεπώς κατά την επιστροφή του πακέτου σας, θα δηλώνετε χρέωση παραλήπτη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την εταιρεία Ariadni. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, το ariadnifashion.gr μπορεί να το αντικαταστήσει με προϊόν ίδιων χαρακτηριστικών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το ariadnifashion.gr.

Διαδικασία Αλλαγής Προϊόντων μέσω του καταστήματος

Η αλλαγή προϊόντος που αγοράστηκε μέσω του ariadnifashion.gr, μπορεί να γίνει δεκτή στο κατάστημα με απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο επιστρεφόμενος κωδικός υπήρχε ή υπάρχει ως διαθεσιμότητα στην αποθήκη του ανάλογου καταστήματος.

Αλλαγές γίνονται μόνο με την προσκόμιση της Απόδειξης από το ariadnifashion.gr και με τη φόρμα επιστροφής από το πακέτο σας.

Στην περίπτωση που το είδος είναι Outlet, η αλλαγή μπορεί να γίνει δεκτή μόνο στο κατάστημα Outlet με απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο επιστρεφόμενος κωδικός υπήρχε ή υπάρχει ως διαθεσιμότητα στην αποθήκη του καταστήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί σε φυσικό κατάστημα, οι αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο σε φυσικό κατάστημα,είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω courier.

Για προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί από φυσικό κατάστημα,δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Το εκάστοτε κατάστημα δεν είναι υποχρεωμένο να αλλάξει το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του κωδικού στην αποθήκη του.

Τυχόν πιστωτικά υπόλοιπα που δύναται να προκύψουν από τις συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή στα φυσικά καταστήματα της Ariadni Fashion, λήγουν μετά την πάροδο των 12 μηνών.

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος